Продължава тенденциозното съдийство срещу Ботев Гълъбово

 Треньорът на Ботев Гълъбово изригна срещу тенденциозните съдийски решения, ощетяващи     отбора в последните две гостувания.

 Людмил Киров бе крайно разочарован, че изравнителния гол на тима му не е бил признат по време   на мача с Пирин в Благоевград.

 Пирин “победиха” с 2:1, а претенциите на треньора на Ботев Гълъбово са за незачетен гол малко   преди края на мача.

 „Понеже навсякъде пише, че изравнителният ни гол е паднал след последния съдийски сигнал   лично държа да подчертая, че това не е така и, че след това попадение, което в крайна сметка за   наше съжаление не бе зачетено, се игра още 3-4 минути футбол. Ние сме крайно разочаровани, че   ни ощетяват по този начин. Голът бе напълно редовен. След изсипана топка в наказателното поле   Методи Костов реализира и този гол трябваше да бъде изравнителен“, обяви афектираният Киров.

 „Ние сме малък град и не пречим на никой. Поне аз така мисля. Не виждам причини да ни режат по   този начин. Това не е единственият мач в който това нещо се случва. Опитваме се да играем футбол,   да печелим точки и да си взимаме премиите, както и да си заработваме възнагражденията, което   нашето ръководство ни дава. За съжаление има странични фактори, които ни пречат да си вършим   работата“.

  Припомняме Ви ,че при гостуването на Струмска Слава в Радомир , отборът на Ботев също беше   сериозно ощетен.Победният гол за отбора домакин падна след отсъден несъществуващ фаул в   тяхна полза , а главният съдия Николай Малджански и неговите асистенти на няколко пъти си   затвориха очите и не изгониха състезател на домакините за удар без топка срещу играчи на Ботев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *