Наставникът: Поздравявам момчетата, играхме като ОТБОР!

Наставникът на Ботев (Гълъбово) Светослав Тодоров бе доволен от представянето на своите футболисти срещу Левски. Той похвали възпитаниците си, въпреки,че тимът му загуби с 0-1 след продължения и отпадна от турнира за Купата на България.

“Момчетата показаха самочувствие и играха като отбор. Поздравявам ги! Нямам думи за тяхното себераздаване. Левски е класен тим, възползва се от единствената ни грешка в защита. Така са класните отбори. Казах на футболистите да играят като колектив, всеки да пази гърба на другия и да знаят, че отборът ще пази техния гръб. В трудните моменти това е най-важното! Това е отбор!Продължаваме да работим и да се развиваме Мисля, че днес футболистите се убедиха и видяха, че имат сили. Докъде ще стигнем, ще си покаже на края на шампионата”, заявиТодоров

Старши-треньорът на Ботев изрази и своята благодарност към всички, които допринесоха за перфектната организация на двубоя. “Радвахме се на отлични условия за игра, за което трябва да поздравим нашето ръководство и любезните ни домакини от Верея. Също така имахме подкрепата на много хора от Гълъбово и региона. За момчетата това беше отличен стимул и мотивация да дадат най-доброто от себе си”, завърши наставникът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *