Важна информация за феновете на Ботев Гълъбово и Левски София

От ръководството на Ботев Гълъбово оповестиха важна информация и детайли за предстоящата среща на тима срещу Левски София във вторник. Както е известно, двубоят от 1/16 финалите на турнира за Купата на България ще се играе на 19 септември от 19.00ч на стадион „Трейс Арена“ в Стара Загора.

За по-добра организация на всички фенове е нужно да се знае, че билетите за срещата ще се продават на касите на стадиона от 15.30ч в деня на срещата. За ВИП сектора на съоръжението желаещите ще могат да си закупят пропуски на цена от 30 лева. Привържениците на Ботев е желателно да се придвижват през обходния път през Раднево. За тях е отделен Сектор „А“, където билетите са по 6 лева.Входът е от Сектор „А“ -Изток, а паркингът за МПС е от „Газ Пром“ нагоре.

Феновете на Левски ще имат достъп до стадиона по главния път до него. Сините запалянковци ще влизат само през Сектор „В“, като цената на билетите е 6 лева. Входът е зад бензиностанция „Лукойл“, паркингът за автомобили и рейсове също.

Правим всичко възможно да създадем отлична организация за мача. Работим добре с органите на реда и вярвам, че всичко ще мине без излишно напрежение и инциденти. Ще създадем отлични условия, отговарящи на обществения интерес към този двубой.“, заяви вицепрезидентът на клуба Стоян Диков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *